Har inte glömt vad du gjort.

Tjululu. va ett tag sen jag skrev, men mitt internet har bråkat, och har inte orkat uppdatera genom telefonen, så passar på nu när jag har Naturkunskap och är klar med uppgiften alla andra håller på med. så. Vad har hänt sen sist då?en väldans massa skulle jag gissa. Förra veckan va det en massa plugg o skratt som vanligt på skolan, jag trivs så sjukt mycket på skolan, med folket,lärarna och ämnen. I fredags kom mamma hit med sina hundar som jag va hundvakt till. Och fredagen låg jag bara hemma i sängen, vilket va sjukt skönt. sen lördagkväll bar det iväg hem till Luma på god mat, vilket den va, sjukt god. Och vin med massa skit snack o skratt. Vi hade sjukt kul, fick i oss väldigt många liter vin på alldeles för kort tid, haha sånt som händer. Men vi va även ut med hundarna och hämtade upp Jocke på liljas. vid 12-1 någon gång drog jag o jocke hem för att käka o sen sooooova. Och söndagen spendera vi på samma sätt som förra, med att sova. haha. Och när han drog sov jag lite mer, jag gillar att sova, om ni inte har fattat det ;) haha. Har iafl tittat lite på soffor och tvbänk/bokhylla som jag vill vill ha. skulle passa bra in. Och igår så skrev jag kontrakt på lägenheten, det känns sjuuuukt bra kan jag tala om. Idag är en konstig dag, jag känner någon konstig känsla i kroppen som jag inte gillar. Känner att jag inte tycker om människor, att jag bara krääääks på allt, men det är helt utan anledning, för det är ingenting som har hänt, och jag är inte ledsen på något sätt, men ja, vet inte. Men min underbara klass kommer väl kirra biffen skulle jag tro, Nicklas,Luma,Magnus och Bea brukar fixa det så ;D. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting igen :) Puss!

jag saknar dig jag hatar dig.

Hej alla :). Ingen bra uppdatering, Men har inge fungerande Internet på datorn, Och är drygt att skriva på telefon varje dag :p. Kort sammanfattning, i torsdags så hade jag inte världens Bästa dag, så jag tog med mitt vin,cigg och gick till Luma. Hade en awesome kväll med henne o sen även sebbe. I lördags vart det fest för Matilduus som fyllde 20, Det va ganska awesome, vi va även ut på krogen, Det va sjukt kul, men sen drog jag o Jocke hem vid Stängnings dax och åt o så där, sen soooov vi som fan, Söndagen vakna vi tidigt men somnade om typ tusen gånger. Vid 6 tiden ungefär så drog han hem o jag körde en dejt Med sängen. Nu är jag o Matilduus på Ica, vi hittade chips som heter Kebab chips, med smak av kebab, lök och paprika. Nu ska jag hem o mysa ner mig i sängen, för Att förbereda mig inför imorgon :).

i love u.

Det va ett tag sen jag uppdatera nu, men har Haft fullt upp med skolan vänner o så där. Dubbel dejten va trevlig, länge sen jag skratta Så sjukt mycket. Popcorn. Haha. Så gick vi på Jag saknar dig, sjukt bra film, gud så jag grät. I lördags vart det inflyttnings fest, satt först här Hemma så klart, det va jag, ingo, Luma, sebbe, Marcus, chribba,Emelie,Matilda, sen drog vi Ner på en lokal fest här utanför. Där va massa mysigt folk, bla min bästavän. Hade verkligen askul, lite jobbigt ibland med Lite drama, men de löste sig. Sen fick jag mess Av sabrina, att hon Robin o Jocke va på min Parkering, så sprang dit och hade kram kalas Med Jocke. Mysigt. Drog o åt fylle mat, Sen snodde jag med mig Jocke hem :). Vi vaknade vid 12 på söndagen, hade mys Morgon innan Robin hämta oss för att äta pizza. Sen spendera jag större del av dagen i sängen. Idag ska jag plugga. Funderar På att ringa älskade mamma o hälsa på Henne. Mysigt.

RSS 2.0